Jachthondenschool 't Lofarveld
 
Labradors van 't Lofarveld

Workshops voorjaar 2023


I.v.m. het succes van de eerdere Workshops 2 EXTRA Workshops speciaal voor 'Aankomende C-honden'. 

Wil je voor de start van het wedstrijdseizoen nog meten en kijken hoe ver je bent in de training en waar je eventueel nog aan moet werken, geef je dan snel op voor een van de onderstaande avondworkshops! Er is nog zeer beperkt ruimte beschikbaar.

* Op vrijdagavond 9 juni 2023 van 18.30 tot 21.30 uur in Uffelte, kosten € 40,00 inclusief koffie/thee en deelnamecertificaat. 

* Op vrijdagavond 23 juni 2023 van 18.30 tot 21.30 uur in Bronneger, kosten € 40,00 inclusief koffie/thee en deelnamecertificaat. 


Tijdens deze workshop besteden we aandacht aan de onderdelen van de SJP en CDD proeven, speciaal voor de voorjagers die met hun jonge en/of onervaren hond willen gaan deelnemen aan een Clubdiplomadag (CDD) en/of een SJP wedstrijd. Waar sta je op dit moment in je training, waar kan je nog extra aandacht aan besteden. Hoe werkt het op een wedstrijddag, hoe zien de onderdelen op de verschillende wedstrijden eruit en hoe geef je je op en waar. 

Zowel aan de praktische informatie als aan de training van de hond wordt op deze avonden aandacht besteed.
Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers. We werken deze avond met 2 instructeurs.

Na afloop kan iedere deelnemer op verzoek een duidelijke handleiding toegestuurd krijgen van de besproken wedstrijdonderdelen en de opgavemogelijkheden etc.


Opgave of informatie via: info@hondenschool-lofarveld.nl

In april 2023 organiseren wij weer een drietal workshops:

(AFGEROND) Workshop 1 ‘Voor aankomende C-combinaties’ 

Op zaterdag 1 april 2023 van 9 tot 12 uur in Uffelte

Op zaterdag 1 april van 13 tot 16 uur in Uffelte

Tijdens deze workshop besteden we aandacht aan de voorjagers die met hun jonge of onervaren hond willen gaan deelnemen aan een Clubdiplomadag (CDD) en/of een SJP wedstrijd. Waar sta je op dit moment in je training, waar kan je nog extra aandacht aan besteden. Hoe werkt het op een wedstrijddag, hoe zien de onderdelen op de verschillende wedstrijden eruit en hoe geef je je op en waar. Zowel aan de praktische informatie als aan de training worden op deze dag aandacht besteed.

Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers. We werken deze dag met 2 instructeurs.

 

(AFGEROND) Workshop 2 ‘Meervoudige apporten' voor C en B niveau.

Nu ook de Orweja en de rasverenigingen steeds meer gaan organiseren in het werken in twee- of drietallen, de zgn. TAP en KAP wedstrijden en ook de koppelwedstrijden steeds meer in beeld komen, bieden we ook het samenwerken in tweetallen aan gedurende deze workshop.

Op maandag 10 april 2023 (2e paasdag) van 10 tot 16 uur in Buinen/Bronneger, inclusief de lunch en gedurende de dag koffie/thee etc.

Tijdens deze workshop wordt er zowel alleen als in tweetallen gewerkt (bij opgave kan je jouw voorkeur doorgeven). Hoe ga je (samen) aan het werk met de meervoudige apporten en opdrachten, hoe ga je als je samenwerkt de taken verdelen en werk je na elkaar of kunnen de honden gelijktijdig werken. Als je alleen komt, krijg je 2 of 3 apporten per proef.
Wat zijn de sterke kanten van iedere voorjager en hond en hoe benut je dit optimaal.
Je hoeft je voor deze workshop niet als duo op te geven, maar je kan samenwerken met een van de andere deelnemers of alleen met eigen hond werken.  Er wordt zowel met dummy's als wild getraind gedurende deze dag.
Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers. We werken deze dag met 2 instructeurs.
Opgave of informatie via: info@hondenschool-lofarveld.nl


(AFGEROND) Workshop 3 ‘Meervoudige apporten - B-niveau'

Op vrijdag 28 april 2023 (dag na Koningsdag) van 09.30 uur tot 16 uur in Uffelte, inclusief de lunch en gedurende de dag koffie/thee etc.
Op vrijdag 28 april 2023 (dag na Koningsdag) van 09.30 uur tot 16 uur in Uffelte, inclusief de lunch en gedurende de dag koffie/thee etc.
Op deze dag gaan we Meervoudige apporten trainen voor deelname aan MAP wedstrijden en Workingtesten met als toevoeging tips en oefeningen zoals je die kan verwachten tijdens een MAP/Workingtest. Ideaal voor voorjagers die nog nooit aan een MAP of Workingtest hebben meegedaan, of voorjagers die graag voor het seizoen 2023 nog eens willen oefenen. Voor deze dag kunnen uitsluitend deelnemers inschrijven die minimaal een CDD of SJP C-diploma hebben en reeds training op B-niveau volgen. De hond moet netjes kunnen apporteren en afgeven.
Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers. We werken ook deze dag met 2 instructeurs.
Opgave of informatie via: info@hondenschool-lofarveld.nl 

 
 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info