Labradorkennel Van 't Lofarveld

Brenda de la Porte

Zuiderstraat 28

9524 PJ Buinerveen

06-50482277

Najaar 2017

Benthe haar oogonderzoek is weer goed verlopen, zij is weer vrij bevonden van alle oogaandoeningen en de weg is vrij om haar te laten dekken. Wij hebben gekozen om Benthe te laten dekken rond april 2018, zodra zij loops wordt in deze periode. Dan zouden wij dus pups krijgen, mits alles goed gaat uiteraard, in juni 2018.


1 juli 2017

Oldambster Labradorheem Nella is bij ons komen wonen. Nella is geboren op 8 mei 2017 en zal op termijn, na de benodigde gezondheidsonderzoeken, ook af en toe puppy's krijgen als zij helemaal gezond bevonden is. Uiteraard krijgt Nella ruim de tijd om uit te groeien en lekker te genieten van haar leventje bij ons. Op dit moment volgen wij de normale gehoorzaamheidslessen en gaan straks beginnen met speuren. Ze lijkt daar een 'goede neus'voor te hebben.

 

Najaar 2016

Benthe van 't Lofarveld is gezond bevonden voor het fokken. Met A heupen en haar ellebogen vrij van ED is de weg vrij om met haar te gaan fokken. Uiteraard zijn haar ogen ook vrij van erfelijke aandoeningen.

Wij gaan rustig in 2017 op zoek naar een geschikte en gezonde partner voor haar.


18 april 2015

Hinke heeft 2 bruine pups gekregen, een reutje en een teefje. Beide pups zijn gezond. Ze groeien goed en zijn tevreden en rustig. Hinke is weer een uitstekende moeder. We zijn erg blij met deze beide puppy's !!

Het is Hinke haar laatste nestje en mede hierom hebben wij besloten het teefje (Benthe) zelf aan te houden.


10 april 2015

Hinke begint al mooi dik te worden. Nog 11 dagen tot de uitgerekende datum. Tot op heden gaat alles naar wens. We hopen op een voorspoedige bevalling, tenslotte zou het voor Hinke de eerste 'normale'bevalling worden.

We hebben ondertussen al een een paar enthousiaste potentiele baasjes voor de pups en zelf hopen we op een teefje om aan te houden.....nog even geduld!


19 februari 2015

Onze Hinke is deze week weer gedekt door Waterline's Cocco Mio (Calle), zie http://www.meijelicht.nl/calle.html Wij hebben bewust weer gekozen voor Calle, een heerlijke, vrolijke en rustige hond en ook nog erg mooi op de koop toe. De pups uit het vorige nest zijn beide uitgegroeid tot leuke en mooie honden.